Your Trusted Machinery Provider!
  • Industrial Solution

  • Customization

  • Innovation

Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης & Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου (privacy policy) ιστοτόπου custom-machines.gr

Η ανάγνωση του παρόντος κειμένου απαιτείται πρίν από τη χρήση των υπηρεσιών της εταιρίας.

Ο ιστότοπος custom-machines.gr  δηλώνει στον επισκέπτη ότι λαμβάνει κάθε αναμενόμενο μέτρο, έτσι ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα της να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα.

Η ιστοσελίδα  custom-machines.gr  διατηρεί το δικαίωμα να προφυλάσσει με κάθε νόμιμο μέσο την εταιρική της φήμη και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο custom-machines.gr απαγορεύεται να αναδημοσιευτούν μερικά ή ολικά. Τυχόν αναπαραγωγή ή διάδοση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για οποιαδήποτε χρήση επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας του  custom-machines.gr  ή του πνευματικού δημιουργού ή δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του  custom-machines.gr  υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου, καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το  custom-machines.gr  διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του custom-machines.gr .

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει η ιστοελίδα μας είναι τα ακόλουθα: 

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του custom-machines.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας, ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μόνο στην περίπτωση που ο ίδιος ο επισκέπτης στη σελίδα μας επιθυμεί να αποστείλει κάποιο μήνυμα για ενημέρωση του για τις υπηρεσίες μας.

O ιστότοπος  custom-machines.gr  δέν αποθηκεύει, ούτε διακινεί προς τρίτους τα στοιχεία αυτά. Δέν αποθηκεύουμε κανένα στοιχείο επίσης ηλεκτρονικού ίχνους IP των πελατών μας.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά υπηρεσιών και προϊόντων: Η εταιρία μας δέν πουλάει υπηρεσίες online σε πραγματικό χρόνο και δέν υπάρχει καμία οικονομική συναλλαγή με χρήστες στο διαδίκτυο που να απαιτείται πληρωμή με πιστωτικές κάρτες ή όποια άλλη μορφή συναλλαγής με αυτόματο σύστημα booking αγοράς. Ο ιστότοπος του  custom-machines.gr  διαθέτει παρουσίαση των προιόντων ή υπηρεσιών, η οποία μας αποστέλλεται μόνο ως αίτημα ενδιαφέροντος προ αγορά, και όχι ως αγορά σε πραγματικό χρόνο. Συνεπώς, ο ενδιαφερόμενος χρήστης που επιθυμεί μιά αγορά προιόντος / υπηρεσιών μας, δέν μας προσκομίζει στοιχεία φορολογικά, παρα μόνο την επιθυμία του για αγορά ενός συγκεκριμένου πακέτου υπηρεσιών μας, αναγράφοντας μας μόνο το ονοματεπώνυμό του, το όνομα και το είδος επιχείρησης και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το e-mail του.

Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα.Δεδομένα παραστατικού

Στην περίπτωση που εκδοθεί τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, ΑΦΜ, και διεύθυνση της έδρας της.

Σύνδεσμοι 

Η ιστοσελίδα του  custom-machines.gr  ισως περιλαμβάνει links (“σύνδεσμους”) προς άλλα websites, Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το  custom-machines.gr  για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τρίτων.

IP Διευθύνσεις

Δέν συλλέγουμε ποτέ καμία διεύθυνση IP επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας.

Cookies

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο.

Η ενεργοποίηση αυτών των cookies δεν είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του ιστότοπου αλλά, μέσω αυτών θα έχετε δυνατότητες για καλύτερη φυλλομέτρηση.  Μπορείτε να διαγράψετε αυτά τα cookies, ή να αποκλείσετε την πρόσβαση σε αυτά, αλλά αν το κάνετε ορισμένα χαρακτηριστικά του ιστότοπου ίσως να μην λειτουργούν ικανοποιητικά.

Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για να σας ταυτοποιήσουν προσωπικά και έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των δεδομένων του μοτίβου. Τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για σκοπούς άλλους από αυτούς που περιγράφονται στο παρόν κείμενο.

Τι είναι τα cookies;

Τα  cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας (όπως  κωδικός σύνδεσης, γλώσσα,  μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του.

Πώς να ελέγχετε τα cookies

Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, και επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Το  custom-machines.gr  διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Το  custom-machines.gr  διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία μόνο των πελατών της, περιλαμβανομένου και των φορολογικών στοιχείων, ΑΦΜ, Επωνυμία επιχείρησης που συνεργαζόμαστε,  ή οποιουδήποτε χρήστη που εθελοντικά μας έχει στείλει τα στοιχεία του για οποιαδήποτε ενημέρωση θα ήθελε μέσα απο την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδα μας, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας οπου σε αυτή την περίπτωση ζητάμε μόνο ονοματεπώνυμο και e-mail ή και διεύθυνση.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρία μας οποιαδήποτε στιγμή προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Το  custom-machines.gr  για λόγους marketing είναι δυνατόν να διαθέτει σαν αρχείο διευθύνσεις e-mail νομικών προσώπων – επιχειρήσεων προς αποστολή ενημερωτικών επιστολών με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, όπως κάποιες προσφορές μας στις υπηρεσίες μας.

Tα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του  custom-machines.gr  προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το  custom-machines.gr , δεν διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα και συνεπώς δέν απαιτείται ποτέ απο τους επισκέπτες, χρήστες, πελάτες μας ουδεμία πράξη οικονομικής συναλλαγής online για αγορές υπηρεσιών ή προιόντων, συνεπώς δέν υπάρχει περίπτωση ποτέ να να απαιτηθούν στοιχεία, πέρα απο αυτά που ζητούνται στην φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.